top of page

ZONDER RUST

EN PLEZIER,

GEEN

PRESTATIES

 

Visie en uitgangspunt 

 

Topsport bedrijven betekent onafgebroken bewust keuzes maken. Balans op alle leefgebieden creëert (extra) kansen om het maximale uit jezelf te halen.

Over Wietske (20 maart 1970)Sport en ik zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Tot mijn 16 speelde ik tennis aan de nationale top om vervolgens definitief voor hockey te kiezen. Ik werd met het nationale hockeyteam onder andere Wereldkampioen in 1990 (Sydney), Europees kampioen in 1995 (Amsterdam) en in 1996 wonnen wij brons op de Olympische Spelen van Atlanta. Ook na mijn sport ben ik altijd bij sport betrokken geweest, of het nu was als mede oprichter van Randstad Carriere Coaching (loopbaanbegeleiding voor topsporters), de Randstad Topsport Academie in Rotterdam, als hockeytrainer op het hoogste niveau of als bondscoach van het nationale dameshockeyteam van Ghana (zilver Afrika Cup 2009). Sinds september 2010 ben ik coach en begeleider van (top) sporttalenten bij de Stichting Sporttop en ben ik assistent trainer en mentaal begeleider van de dames 1 van HC Bloemendaal.

 

Maar ik ben vooral ook echtgenote en moeder van drie fantastische kinderen. Mensen die mij kennen, kenmerken mij als een doorzetter, een harde werker met prettige gesprekstechnieken, maar ook fanatiek altijd vergezeld van onbevangen humor. Naast mijn algemene sportliefde ben ik graag actief in tennis, golf, hockey, squash, zwemmen en taekwondo. En reis ik heel graag.

 

Ik ben in 1996 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam als Arbeids- en Organisatie Psychologe en ik heb een basisaantekening Sport Psychologie. Na en naast mijn sportcarrière werkte ik in diverse functies voornamelijk in de commerciële sector en de sportsector, bijvoorbeeld voor het NOC*NSF.

 

Sinds 2013 ben ik gecertificeerd licentiehouder Spectrum Energie® en Prismamodel® en begeleid ik sporttalenten.

Mijn motto? Natuurlijk! Presteren

bottom of page